KUNSTKLUBBEN ATELIER CLOT

Interesserer du dig for moderne, dansk og international kunst? Som medlem af KUNSTKLUBBEN ATELIER CLOT bliver du både klogere på kunsten og får en række økonomiske fordele. Klubbens formål er, at fremme kendskabet til litografiet og dets teknikker. Som medlem er du med til at støtte bevarelsen og videreførelsen af det gamle håndværk.

MEDLEMSFORDELE
Invitationer til ferniseringer og arrangementer
Indrammet signeret litografi
Rabatter på litografier og indramninger
Læs mere om de enkelte medlemsskaber nedenfor

Det årlige litografi afhentes i galleriet i Svendborg eller fremsendes mod betaling af fragt. Første kontingent betales ved indmeldelse. Fremover betales kontingentet ultimo februar. Årets litografi er klar til afhentning i løbet af april. Der bliver sendt faktura på mail med betalingsoplysninger.

Skriv i kommentaren ved betaling hvilket litografi der ønskes. Eller kom ned i galleriet og se de mange muligheder. Ved tilmelding vil du efterfølgende modtage et indrammet litografi af serien Éditions Petit. Læs mere om serien hér.

Ved tilmelding accepterer du at Atelier Clot, Bramsen og Brunholt indsamler dine oplysninger, for at kunne give dig en bedre oplevelse i KUNSTKLUBBEN ATELIER CLOT. Medlemskabet kan opsiges en måned før betalingsdato (faktura med betalingsoplysninger sendes ud ultimo februar).

KUNSTKLUB TRYK 2024

Den ene af årets kunstnere er Troels Carlsen, født i 1973. Bor og arbejder i København, Danmark. Carlsen er kendt for sine præcise, figurative, og alligevel surrealistiske værker på papir, der trækker inspiration fra historiske videnskabelige og botaniske illustrationer. Hans kunst fokuserer på menneskets forhold til dyreverdenen, med gennemgående temaer som fugle, tigre og aber som særligt populære motiver. 

Den anden af vores kunstnere er Morten Schelde som tidligere har været et populært valg for KUNSTKLUBBENS medlemmer. I år er der udvalgt to litografier fra hans nye bogudgivelse med titlen BYEN HUSENE ANSIGTERNE.

KUNSTKLUB TRYK 2022

Den ene af årets kunstnere er Marie-Dolma Chophel, som er en spændende fransk kunstner, der bor og arbejder i New York. Hun er i sin kunst inspireret af naturen når den viser sig fra sin mere voldsomme side – her med de fire smukke vulkaner.

Den anden af vores kunstnere er Morten Schelde, som er en dansk kunstner. Han er mester i lys og skygge og har med årets to tryk givet os både dramatik og ro på samme tid.