KUNSTKLUBBEN ATELIER CLOT

Interesserer du dig for moderne, dansk og international kunst? Som medlem af KUNSTKLUBBEN ATELIER CLOT bliver du både klogere på kunsten og får en række økonomiske fordele. Klubbens formål er, at fremme kendskabet til litografiet og dets teknikker. Som medlem er du med til at støtte bevarelsen og videreførelsen af det gamle håndværk.

MEDLEMSFORDELE
Invitationer til ferniseringer og arrangementer
Indrammet signeret litografi
Rabatter på litografier og indramninger
Læs mere om de enkelte medlemsskaber nedenfor

Det årlige litografi afhentes i galleriet i Svendborg eller fremsendes mod betaling af fragt.
Første kontingent betales ved indmeldelse. Fremover betales kontingentet 1. februar. Årets litografi er klar til afhentning omkring 1. april. Der bliver sendt faktura på mail med betalingsoplysninger.

Ved tilmelding modtager du et betalingslink. Når Atelier Clot, Bramsen & Brunholt har modtaget betaling, vil du efterfølgende modtage et indrammet litografi af serien Éditions Petit. Læs mere om serien hér.

Ved tilmelding accepterer du at Atelier Clot, Bramsen og Brunholt indsamler dine oplysninger, for at kunne give dig en bedre oplevelse i KUNSTKLUBBEN ATELIER CLOT. Medlemskabet kan opsiges en måned før betalingsdato (faktura med betalingsoplysninger sendes ud 1. februar).

Tilmelding til KUNSTKLUBBEN ATELIER CLOT

Vælg type af medlemsskab

11 + 7 =