Galleri og litografisk værksted

Vores galleri og litografiske værksted ligger smukt placeret på Frederiksø ved havnen i Svendborg. Lokalerne har tidligere huset Svendborg Skibsværft og emmer derfor af historie og det maritime miljø, som er kendetegnende for Svendborg.
Ambitionen med dette sted er, at skabe et kulturelt rum, som både har fokus på at bevare og udvikle det gamle kunsthåndværk litografi og samtidig give brugerne af Frederiksø kunstneriske oplevelser af international klasse.
Galleriet har skiftende udstillinger af de kunstnere som er tilknyttet forlaget Atelier Clot, Bramsen & Brunholt. I forbindelse med udstillingerne vil vi også arrangere “talks”, hvor kunstnere eller andre kulturpersonligheder vil fortælle om forskellige temaer indenfor kunstens verden. Der vil være åbne værkstedsdage, hvor interesserede gratis kan få kendskab til det sjældne og spændende håndværk.
}

Åbningstider

Torsdag 13-17
Fredag 13-17
Lørdag 11-14

Eller efter aftale

Adresse

Frederiksø 16A
5700 Svendborg
Danmark

Tel. 60882670
galleri@atelierclot.dk

PARIS KOMMER TIL FREDERIKSØ

FERNISERINGSWEEKEND


FREDAG 2. APRIL 2021 KL. 13-18
LØRDAG 3. APRIL 2021 KL. 13-17
SØNDAG 4. APRIL 2021 KL. 13-17
MANDAG 5. APRIL 2021 KL. 13-17
Herefter er åbningstiderne som ovenstående.

Vores første udstilling i galleriet er en gruppeudstilling med en lang række af de danske og internationale kunstnere der er tilknyttet forlaget. Vi vil præsentere en lang række af de nyeste litografier der er blevet trykt på værkstedet i Paris. Herudover vil verdens største litografi af Lars Nørgård kunne opleves i galleriet.

UDSTILLINGEN VISES FRA 2. APRIL TIL 25. JUNI 2021.

 

På grund af corona-restriktionerne vil der ikke være taler ved åbningen. Der vil være begrænset antal gæster, så det vil være en fordel at sprede besøg ud over hele weekenden – eller væbne sig med tålmodighed. Husk mundbind.