Salgsbetingelser

 

FORSENDELSE

Atelier Clot, Bramsen & Brunholt sender internationalt til de fleste steder i verden. Gå til engelsk og fransk sprog for at se priser i €.
Litografierne sendes i paprør med PostNord eller GLS til Danmark.

GRATIS FRAGT i Danmark (ikke Grønland og Færøerne).
200 kr. til resten af verden.

Vi anbefaler at litografierne pakkes ud og ligger på en plan overflade så hurtigt som muligt. De bør ikke opbevares længere tid i forsendelserøret.

Indrammede litografier leveres efter aftale. 

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Atelier Clot, Bramsen & Brunholt vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Skulle der mod forventning være fejl på litografiet, kan det returneres i samme rør som det er modtaget. Atelier Clot, Bramsen & Brunholt betaler for returneringen i forbindelse med reklamationer. Litografiet byttes til et tilsvarende hvis muligt. Ellers kan pengene refunderes. Hvis der er aftalt refusion, bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb. Beløbet overføres senest 5 dage efter, at vi modtager den returnerede vare.

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Atelier Clot, Bramsen & Brunholt
Skovvænget 15
5874 Hesselager
kundeservice@atelierclot.dk
Danmark

FORTRYDELSESRET

Når du handler på nettet, har du 14 dages fortrydelsesret. Din fortrydelsesfrist starter først, når du har modtaget varen, fx når den er lagt i din postkasse, når den efter aftale med dig er lagt i et skur eller lignende, hentet i pakkeboks eller når den er afleveret på din arbejdsplads. Varen skal returneres i samme stand og mængde som den er modtaget. Kunden betaler for returnering i forbindelse med fortrydelsesret.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kundeservice@atelierclot.dk.
I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

REFUSION

Når der er aftalt refusion, refunderes det aftalte beløb via PayPals betalings gateway til den konto betalingen kom fra. 
Beløbet overføres senest 5 dage efter at vi modtager den returnerede vare.

BETALINGSMETODER

 Der kan betales med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, JCB og Paypal. Der betales via PayPals betalings gateway, men man behøver ikke at have en PayPal-konto for at gennemføre betaling.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. 25% dansk moms.

Atelier Clot, Bramsen & Brunholt
Skovvænget 15, 5874 Hesselager
Tel. +45 60 88 26 70
CVR-nr:34995176
kundeservice@atelierclot.dk