Paco Pomet

Paco Pomet

Paco Pomet er født i 1970 i Granada, Spanien. Bor og arbejder i Granada.
Uddannelse: 2004, School of Visual Arts, New York / 1993, Fine Arts Degree, University of Granada, Spanien / 1992, Erasmus Exchange program, Loughborough College of Art & Design, England.

Udstillinger: Richard Heller Gallery, Santa Monica, Los Angeles, US. Galleri Benoni, København, Danmark. My Name’s Lolita Art Gallery, Madrid, Spanien. The Baker Museum, Naples, Florida, US.

Paco Pomet er kendt for sine surrealistiske tegninger og malerier, der kombinerer humor og realisme på en helt unik måde, og ofte med referencer til forskellige landes nationalhistorie. Værkerne er kendt for at indeholde dybe budskaber og beskeder om menneskehedens forhold til naturen og verden omkring os. Hans sans for detaljen er enestående.

Indrammede litografier nummereret og signeret af kunstneren

Éditions Petit er en serie af originale litografier i mindre formater, som alle er trykt i små oplag på vores litografiske værksted i Paris.
Vores håndlavede ramme, er noget af det fineste håndværk, man kan finde. Materialerne er nøje udvalgt og sammensat, så det fremhæver litografiet på bedste vis. Rammen er af massivt lindetræ med indlæg af ibenholt. Glaslisten er i massivt egetræ.
Alle litografier er indrammet med hvid passepartout af syrefrit papir.
Format på rammen er 32×39 cm – format på litografiet er 20×27 cm. Læs mere om serien hér…