Manuella Ferré

Manuella Ferré

Født i Monaco i 1978.
Manuella Ferrera begyndte i en alder af fjorten at studere kunst i Italien ved Istituto d’Arte di Duccio af Siena Boninsegna. Senere blev hun indskrevet på School of Fine Arts i Carrara, berømt for sine marmor stenbrud, hvor Michelangelo kom fra Firenze for at vælge det materiale, han brugte til så mange af hans mesterværker. I 2001 studerede hun gravering på School of Fine Arts i Bruxelles. 2004, deler hun sit liv og arbejde mellem Paris og Toscana – mellem by og land – to atmosfærer, hvor hun er inspireret til at udføre hendes skulpturer farvet med tristhed og melankoli. I 2005 modtog hun Prix Georges Coulon udstedt af kunstakademierne i Institut de France i Paris.

I 2006, påbegyndte hun serien “Carrier”, masker og selvportrætter, minderne om hendes barndom. Hun har deltaget i talrige udstillinger siden 1996 i Italien, Frankrig, Belgien og Japan.

Indrammede litografier nummereret og signeret af kunstneren

Éditions Petit er en serie af originale litografier i mindre formater, som alle er trykt i små oplag på vores litografiske værksted i Paris.
Vores håndlavede ramme, er noget af det fineste håndværk, man kan finde. Materialerne er nøje udvalgt og sammensat, så det fremhæver litografiet på bedste vis. Rammen er af massivt lindetræ med indlæg af ibenholt. Glaslisten er i massivt egetræ.
Alle litografier er indrammet med hvid passepartout af syrefrit papir.
Format på rammen er 32×39 cm – format på litografiet er 20×27 cm. Læs mere om serien hér…