Grøn idealist eller skeptiker?

 

Velkommen til hele Kertemindes Inspirations­magasin. Nu med endnu større fokus på
bæredygtig turisme.

Er du en Grøn Idealist?

Hvis du er, tænker du måske mest på ”bæredygtig turisme” når du beslutter, om du skal med fly til din næste destination. Eller du leder måske efter de mest bæredygtige aktiviteter når du er kommet frem – en tur på cyklen eller en vandretur i naturen. Flere og flere overvejer måske også om man skal blive i lokalområdet, og i stedet udforske det område, som man måske i en travl dagligdag aldrig har lært rigtig at kende.

Bæredygtig Turisme – helt ned i detaljen

Årets inspirationsmagasin er i år blevet meget grønnere. Ikke bogstaveligt – men vi har tænkt bæredygtighed helt ned i detaljen. Det betyder at kataloget er trykt lokalt –  på et  fynsk trykkeri der i mere end 20 år har haft én af landets stærkeste miljøprofiler. Der er tænkt miljø hele vejen rundt i virksomheden – de går endda så langt som til at fodre insekterne. Kataloget et trykt på Svane- og FSC mærket papir – det betyder at vi véd nøjagtig hvilket ansvarligt og bæredygtigt skovbrug det kommer fra. Det syns vi nemlig også er ”Bæredygtig Turisme”.

Målet med årets magasin har været at lave en innovativ kobling mellem det trykte og det digitale. To medier som hver har deres styrker – og binder man dem sammen opnår vi, hvad vi selv synes, er et ret stærkt bud på hvad turisme anno 2021 kan være.

Det er smart!

Ved hjælp af qr-koder kommer du med din smartphone direkte ind på den attraktion du gerne vil læse mere om. Det kan være du leder efter det perfekte fiskested eller nogle spændende aktiviteter med børnene. Så scanner du bare koden i magasinet. Hvorfor er det så smart? For det første får du kun de informationer der er relevant for dig. For det andet er du sikker på at oplysningerne altid er opdaterede. Er der ændrede åbningstider eller kontaktoplysninger, så er det hér du finder det.

Er du måske alligevel lidt Grøn Skeptiker?

Uanset om du er Grøn Idealist, Grøn Skeptiker eller et sted midt imellem – så er vi sikre på at du vil blive inspireret af årets magasin. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten – og det er stadig i Haven ved Havet at du finder vikingerne, de lækre strande, de bedste fiskesteder og de enestående lokale gastronomiske opleveler.