Martin Bigum

Martin Bigum

Martin Bigum (født 8. oktober 1966 på Frederiksberg) er en dansk autodidakt multikunster, der især er kendt for sit virke som billedkunstner. Bigum blev i midten af halvfemserne kendt for figuren ART, en kutteklædt skikkelse, der optrådte i mange af hans malerier i perioden fra 1992-99. Bigum er fast paneldeltager i DR K’s Kunstquiz med Adrian Hughes som vært. Han er gift med billedkunstner og kostumedesigner Pernille Egeskov. De har sammen to børn og bor på Frederiksberg i København, hvor Bigum også har sit atelier.

Originale Martin Bigum litografier til salg

Et litografi – også kaldet stentryk – er en teknik som er næsten 250 år gammel. Kort fortalt er det en kalksten som fungerer som kunstnerens lærred. Martin Bigum tegner motivet direkte på stenen – én farve ad gangen. Så bliver oplaget trykt med den ønskede farve. Herefter bliver stenen slebet, og er nu klar til at kunstneren kan tegne den næste farve. Det er en langsommelig process og det er ikke ualmindeligt at der er mellem 10 og 20 farvelag i Martin Bigums litografier.

Trykt i begrænset oplag // Nummereret og signeret af kunstneren // FRI FRAGT
Ønskes indramning af litografier – kontakt os på tlf. 60 88 26 70 eller kundeservice@atelierclot.dk

 

Indrammede litografier nummereret og signeret af kunstneren

Éditions Petit er en serie af originale litografier i mindre formater, som alle er trykt i små oplag på vores litografiske værksted i Paris.
Vores håndlavede ramme, er noget af det fineste håndværk, man kan finde. Materialerne er nøje udvalgt og sammensat, så det fremhæver litografiet på bedste vis. Rammen er af massivt lindetræ med indlæg af ibenholt. Glaslisten er i massivt egetræ.
Alle litografier er indrammet med hvid passepartout af syrefrit papir.
Format på rammen er 32x39 cm - format på litografiet er 20x27 cm. Læs mere om serien hér...