Marco Reichert

Marco Reichert

Født i 1979, bor og arbejder i Berlin. Han er en anerkendt kunstner, der har gjort sig bemærket inden for den moderne kunstscene med sin unikke stil og kreative tilgang.
Reichert påbegyndte sine akademiske studier på Humboldt-Universitetet i Berlin i 2001, hvor han fokuserede på datalogi og informationsteknologi. Efter at have færdiggjort sine studier på Humboldt-Universitetet, søgte han ind på Kunsthochschule Berlin Weißensee, hvor han studerede billedkunst og maleri. I 2009 opnåede han sin eksamensbevis som billedkunstner og maler fra Kunsthochschule Berlin Weißensee under vejledning af Professor Antje Majewski og Professor Werner Liebmann.
Marco Reichert har deltaget i adskillige udstillinger og opnået international anerkendelse for sit kunstneriske arbejde.

Originale litografier til salg af Marco Reichert

Et litografi – også kaldet stentryk – er en teknik som er næsten 250 år gammel. Kort fortalt er det en kalksten som fungerer som kunstnerens lærred. Marco Reichert tegner motivet direkte på stenen med en fedtholdig tusch – én farve ad gangen. Så bliver oplaget trykt med den ønskede farve. Herefter bliver stenen slebet, og er nu klar til at kunstneren kan tegne den næste farve. Det er en langsommelig process og det er ikke ualmindeligt at der er op mod 5 farvelag i Marco Reicherts litografier. Det særlige ved Marco Reicherts arbejde er hans brug af en “tegnemaskine” som han selv har udviklet.

Trykt i begrænset oplag // Nummereret og signeret af kunstneren // FRI FRAGT
Ønskes indramning af litografier – kontakt os på tlf. +45 93 20 68 50 eller kundeservice@atelierclot.dk