Troels Carlsen

Troels Carlsen

Troels Carlsen, født i 1973. Bor og arbejder i København, Danmark. Carlsen er kendt for sine præcise, figurative, og alligevel surrealistiske værker på papir, der trækker inspiration fra historiske videnskabelige og botaniske illustrationer. Hans kunst fokuserer på menneskets forhold til dyreverdenen, med gennemgående temaer som fugle, tigre og aber som særligt populære motiver. 

Indrammede litografier nummereret og signeret af kunstneren

Éditions Petit er en serie af originale litografier i mindre formater, som alle er trykt i små oplag på vores litografiske værksted i Paris. Vores håndlavede ramme, er noget af det fineste håndværk, man kan finde. Materialerne er nøje udvalgt og sammensat, så det fremhæver litografiet på bedste vis. Rammen er af massivt egetræ med indlæg af ibenholt. Glaslisten er i massivt egetræ.
Alle litografier er indrammet med hvid passepartout af syrefrit papir.
Format på rammen er 32×39 cm – format på litografiet er 20×27 cm. Læs mere om serien hér…

 

Originale litografier til salg af Troels Carlsen

Et litografi – også kaldet stentryk – er en teknik som er næsten 250 år gammel. Kort fortalt er det en kalksten som fungerer som kunstnerens lærred. Troels Carlsen tegner motivet direkte på stenen med en fedtholdig blyant – én farve ad gangen. Så bliver oplaget trykt med den ønskede farve. Herefter bliver stenen slebet, og er nu klar til at kunstneren kan tegne den næste farve. Det er en langsommelig process og det er ikke ualmindeligt at der er mellem 5 og 10 farvelag i Troels Carlsens litografier.

Trykt i begrænset oplag // Nummereret og signeret af kunstneren // FRI FRAGT
Ønskes indramning af litografier – kontakt os på tlf. +45 93 20 68 50 eller kundeservice@atelierclot.dk

 

ATELIER CLOT

Atelier Clot, Paris er grundlagt i 1896 og trykker og udgiver værker af internationale kunstnere. Salg direkte fra forlaget Atelier Clot, Bramsen & Brunholt.

atelier clôt

Atelier Clot, Bramsen & Brunholt (forlag)

Atelier Clot, Bramsen & Co. (trykkeri)

betaling
Copyright ©2024 all rights reserved Atelier Clot