Mads Rafte Hein

Mads Rafte Hein

Mads Rafte Hein, født i 1977, er en dansk kunstner bosat i Roskilde og arbejder i København. Han er uddannet som grafisk designer fra Københavns Tekniske Skole i Grafisk afdeling. Ud over sin uddannelse har han modtaget undervisning fra anerkendte kunstnere som Grethe Bagge, Bjørn Poulsen, Peter Carlsen og Peter Nansen Scherfig. Disse mentorskaber gav ham ikke kun tekniske færdigheder, men også en dybere forståelse for kunstens verden og dens mange nuancer.

Mads Rafte Hein har markeret sig på kunstscenen både nationalt og internationalt. Han har udstillet i Tyskland og deltaget i flere forskellige udstillinger i Danmark, herunder på Charlottenborgs Forårsudstilling tre gange og Kunstnernes Efterårsudstilling én gang. Hans værker findes i mange private samlinger og i kunstforeninger.

Originale litografier til salg af Mads Rafte Hein

Et litografi – også kaldet stentryk – er en teknik som er næsten 250 år gammel. Kort fortalt er det en kalksten som fungerer som kunstnerens lærred. Mads Rafte Hein tegner motivet direkte på stenen – én farve ad gangen. Så bliver oplaget trykt med den ønskede farve. Herefter bliver stenen slebet, og er nu klar til at kunstneren kan tegne den næste farve. Det er en langsommelig process og det er ikke ualmindeligt at der er op mod 10 farvelag i Heins litografier.

Trykt i begrænset oplag // Nummereret og signeret af kunstneren // FRI FRAGT
Ønskes indramning af litografier – kontakt os på tlf. 93 20 68 50 eller kundeservice@atelierclot.dk